Ultra Body Shape

Figuurcorrectie binnen 4 weken !!! Vet verwijderen met de Ulta Body Shape is een van de topbehandelingen bij Eva Body & Lifestyle. Deze behandeling breekt vet – en vochtophopingen af, stimuleert de werking van enzymen en bevordert de spieraanmaak door spierstimulatie, waardoor u slanker wordt en uw huid strakker oogt.

D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische behandeling uit te voeren. En dat binnen een periode van 4 weken. Juist hierdoor biedt een Ultra Body Shape -kuur uitkomst, zodat in 4 weken in shape bent. Cellulite is verleden tijd.

Neem contact op

Ultrasound:

Ultrasound zorgt voor warmte en geluidsgolven die onderhuidse bolletjes (cellen) kapot trillen. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed..

Advies:

Het advies is om de Ultra Body Shape behandeling te combineren met compressietherapie om zo het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Ook adviseren wij om minimaal 4 weken, 2 keer per week de behandeling te ondergaan.

Tijdens het consult bespreken wij uw wensen en wordt uw gezondheid in kaart gebracht. Tevens vind er een huid ,meet en weeg analyse plaats. Aan de hand van o.a. deze gegevens stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Het Body Shape programma van ultrasound elektrostimulatie en elektrolipolyse duurt 30 min. Aansluitend de Compressie Therapie duurt ook nog eens 25 min. En kost slechts € 89,- voor een proefbehandeling, inclusief een bodywrap.

Behandelprogramma ’ s Ultra Body Shape:

Het apparaat combineert vier behandelprogramma’ s om tot het optimale resultaat te komen. De behandelprogramma’ s hebben ieder een andere werking en pakken specifieke huidproblemen aan.

  • Elektrolypolyse heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen
  • Ultrasound stimuleert de lokale vetverbranding
  • Elektrostimulatie stimuleert de spiermassa

De voordelen van Ultra Body Shape:

✓ Vetten worden definitief afgebroken
✓ Het apparaat pakt meerdere probleemzones (billen, benen, buik en bovenarmen) aan tijdens een behandeling
✓ Uw omvang vermindert binnen 4 weken
✓ Cellulite en sinaasappelhuid nemen direct af waardoor de huid strakker wordt
✓ Er vindt gerichte spieropbouw plaats zonder krachttraining
✓ Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor vet- en vochtophopingen verminderen of verdwijnen

Hoofdzakelijk aanbevolen voor:

✓ Lokale vetmassa
✓ Lokale cellulite
✓ Compacte cellulite
✓ Zachte cellulite
✓ Beginnende (oedemateus) cellulite

Neem contact op