Over Ons

Als body coach begeleiden we onze klanten naar een mooi figuur en helpen we zowel mannen als vrouwen lekker in hun vel te komen en vooral te blijven!

Neem contact op
Een strak en slank figuur hebben, lekker in je vel zitten. Je comfortabel voelen over je eigen lichaam. Het zijn dingen die iedereen graag van zichzelf zou willen zien. Regelmatig sporten en altijd goed op je voeding letten is echter makkelijker gezegd dan gedaan.
Nee, werken aan een lichaam waar u tevreden mee bent is zo makkelijk nog niet. We kunnen daar op eenvoudige wijze verandering in brengen.
Neem contact op
Als body coach begeleiden we onze klanten naar een mooi figuur en helpen we zowel mannen als vrouwen lekker in hun vel te komen en vooral te blijven! Met de Ultra Body Shape en compressietherapie behandelingen gaan we ons richten op de verbetering van de lichaamscontouren (shapen) en het lokaal verwijderen van vetcellen en vochtophopingen (cellulite) en een stukje huidversteviging.
Met het apparatuur kunnen we cosmetische behandelingen uitvoeren, zonder erin te snijden. Dus een goed alternatief voor liposuctie. De behandelingen zijn vrijwel geheel pijnloos. Ook ideaal voor mensen die op gewicht zijn, maar net dat randje vet kwijt willen. De resultaten zijn blijvend en gericht op het plaatselijk verwijderen van vet en vocht. Je zult dus geen kilo s verliezen, maar centimeters kwijtraken. We kunnen u wel begeleiden met gewichtsverlies. Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van Arosha –Ā Bodywraps en ampullen. Deze bevatten hoog geconcentreerde actieve ingrediĆ«nten om het effect te versterken. Ze zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophopingen. Het is belangrijkom iedere vorm van huidproblemen te behandelen met gevarieerde en passende productlijnen. Ieder huidprobleem is uniek en verdient een persoonlijk programma om optimale resultaten te bereiken.
Tijdens het consult bespreken wij uw wensen en wordt uw gezondheid in kaart gebracht. Tevens vind er een huid, meet en weeg analyse plaats. Aan de hand van de deze gegevens stellen wij een persoonlijk behandelplan op.
Ook kunt u bij mij terecht voor een 10-daagse ontgiftingskuur, supplementen die de gezondheid of het afvallen ondersteunen. Of maaltijd vervangende shakes die boordevol zitten met vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en viscollageen . Kortom de shakes bevatten alles wat je nodig hebt om verantwoord af te vallen.
Wilt u nog extra ondersteuning bij uw voeding dan kan orthomoleculair therapeut Diane Simonis aan de hand van een bloedanalyse een prachtig voedingsschema opstellen speciaal voor u gemaakt op uw eigen DNA. Als uw doel bereikt is, is mijn doel ook bereikt!
Neem contact op