Com­pressie

Therapie

 

 

 

 

 

Compressie Therapie

Vormen de benen bij jou ook een probleemzone door cellulite of vocht? Zou jij die graag slanker en gladder zien, maar weet je niet meer hoe? Kies dan voor onze Compressietherapie en Bodywrap behandelingen bij Eva Body & Lifestyle.

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke lymfestroom stimuleert en in een betere conditie brengt . Klachten zoals vermoeidheid, vochtophopingen, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Het is een heerlijke ontspannen therapie (werkt ook spier herstellend na een intensieve training). Terwijl jij ligt , zorgt het luchtdrukpak voor een aangename massage en heeft een geïntegreerd infrarood systeem. Het verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40 graden .

Tijdens een consult bespreken wij uw wensen en wordt uw gezondheid in kaart gebracht. Tevens vind er een huid- en weeganalyse plaats en wegen wij uw vet, vocht en spiermassa. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een persoonlijk behandelplan op.

Behandeling:
De behandeling duurt slechte 25 tot 40 min. In combinatie met de bodywraps van Arosha zijn 8 tot 16 behandelingen nodig.

*Een proefbehandeling van 25 minuten kost €39,-.

Wij adviseren om minimaal 4 weken, 2 keer per week de behandeling te ondergaan. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de levensstijl, de fase cellulite en of de dikte van de vetlaag en de conditie van de huid.

Hoofdzakelijk aanbevolen voor:
✓ Lokale vetmassa
✓ Lokale cellulite (sinaasappelhuid)
✓ Compacte cellulite
✓ Zachte cellulite
✓ Beginnende (oedemateus) cellulite

De voordelen van Compressietherapie:
✓ Zichtbare reductie van cellulite
✓ Geleidelijk gladder wordende huid
✓ Reductie van de omvang
✓ Verhoging van de vetverbranding
✓ Verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom
✓ Verbetering afvoer van afvalstoffen
✓ Non-invasief
✓ Vermindering van oedeem
✓ Vermindering van vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze of pijnlijke benen
✓ Geen herstelperiode
✓ Zeer ontspannende behandeling

 

 

iconen

 

Eva Body & Lifestyle

Eva Body & Lifestyle

Lange - Hille 9
3261 TK Oud- Beijerland

Wilt u ook definitief van uw probleemzones af?
Maak vrijblijvend een afspraak via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of 06 316 608 00

Volg ons op Social Media

Eva Body & Lifestyle maakt gebruik van apparatuur van: avifit